Raport - Wartości odżywczych
Raport - Wartości odżywczych
W raporcie znajdują się dane:
- Rodzaj diety: określa typ diety, do której odnosi się dany wiersz danych.
- Kal. z.: prezentuje ilość kalorii, które powinna zawierać dana dieta.
- Kal. rz.: pokazuje rzeczywistą ilość kalorii w diecie.
- Kal. r.: różnica między planowaną i rzeczywistą ilością kalorii w diecie.
- B, W, T: pokazują rzeczywiste ilości białka (B), węglowodanów (W) i tłuszczu (T) w diecie.
- B% z., W% z., T% z.: prezentują procentowe ilości białka, węglowodanów i tłuszczu, które powinny znajdować się w diecie.
- B% rz., W% rz., T% rz.: pokazują rzeczywiste procentowe ilości białka, węglowodanów i tłuszczu w diecie.
B% r., W% r., T% r.: różnica między planowanymi i rzeczywistymi procentami białka, węglowodanów i tłuszczu w diecie.